BlaBlaCar üniversite buluşmaları

BlaBlaCar üniversite buluşmaları

BlaBlaCar Türkiye olarak, tüm Türkiye’de üniversite etkinliklerine katılmaya, üniversite öğrencileri ve girişimcilerle buluşmaya devam ediyoruz.

Yolculuk paylaşımı gibi inovatif bir yaklaşımı, paylaşım ekonomisinin en önemli kavramlarından biri haline getiren BlaBlaCar, yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla, öğrenciler ve girişimcilik tutkunlarına ilham vermek ve başarı hikayesini paylaşmak üzere üniversite öğrencileri ve girişimcilerle buluşuyor. Bu amaçla Kadir Has Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve Dumlupınar Üniversitesi tarafından düzenlenen girişimcilik panellerine katıldık.

Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Lider Takımı (GİLT) tarafından, 2-5 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen GILT Akademi 2015’te e-ticaret ve internet girişimciliği konuşuldu. 4 gün boyunca 8 panel ve 40 katılımcının yer aldığı etkinlikte BlaBlaCar Türkiye olarak yer aldık.

GILT1

Farklı alanlarda, yaratıcı uygulamaların sunulduğu etkinlikte, üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek, BlaBlaCar’ın hikayesini anlattık ve merak edilenleri cevapladık.

GILT2

10 Mayıs’ta ise Bilkent Genç Girişimciler Kulübü ve Bilkent Cyberpark ortaklığında gerçekleştirilen ve girişimcilerle yatırımcıları bir araya getiren 8. Ankara Start-up Zirvesi’ne tek konuşmacı şirket olarak katıldık. Etkinliğe giderken tabi yolculuğumuzu da paylaştık.

Yolculuk_Paylasimi_8

ankara_start_up

Başarılı bir girişim olarak, yeni girişimlerin karşılaştığı zorlukları ve tüm dünyada tek marka olarak faaliyet göstermeyi başaran BlaBlaCar’ın büyüme hikayesini anlattık. Stand alanında ise katılımcıların sorularını yanıtlayarak, hediyelerimizi dağıttık.

14 Mayıs’ta ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen 5.Ulusal Girişimcilik Zirvesi’ne de üniversite öğrencileriyle yolculuğumuzu paylaşarak katıldık. Türkiye’nin en başarılı online uygulamalarının yer aldığı zirvede, Türkiye’de BlaBlaCar’la yolculuk paylaşımını anlattık ve öğrencilerin sorularını yanıtladık.

BlaBlaCar üniversite buluşmaları

Önümüzdeki dönemde de farklı etkinliklerde ve panellerde, öğrenciler ve girişimcilik meraklılarıyla BlaBlaCar üniversite buluşmaları devam edecek.

Find out more about

Üye buluşmaları

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride