Merhaba Hindistan

Merhaba Hindistan

BlaBlaCar büyüdükçe, dünya küçülüyor…BlaBlaCar artık Hindistan’da!

BlaBlaCar artık Hindistan’da

Hindistan’da, mesafe olarak birbirinden uzak ve milyonlarca insanın yaşadığı çok sayıda büyük şehir var. Petrol fiyatları yüksek. Buna ek olarak seyahat etmek isteyen kişiler, ulaşım altyapısının yetersizliği sebebiyle, otobüs veya tren biletlerini haftalar öncesinden ayırtmak zorundalar.

Artık Hindistan’da son dakika seyahatleri BlaBlaCar’la mümkün hale geliyor. Örneğin, başkent Delhi’den Chandigarh’a veya Mumbai’den Pune’e giden sürücüler, araçlarındaki boş koltukları, aynı yöne giden ve yakıt masraflarını paylaşmak isteyen yolculara önerebilecekler. Böylece BlaBlaCar şehirlerarası yolculuklara sosyal ve konforlu bir çözüm getirmiş olacak.

merhaba hindistan

BlaBlaCar büyüdükçe, dünya küçülüyor

2006 yılında Fransa’dan başlayan, Portekiz’den Türkiye’ye uzanan bir coğrafyada milyonlarca insanı bir araya getiren BlaBlaCar, şimdi de Hindistan’da! Dünyanın en büyük yolculuk paylaşım platformu olarak Hindistan’ın da aramıza katılmasıyla 14. ülkemize ulaştık.

Biz büyüdükçe, dünya küçülüyor, insanlar yakınlaşıyor! Evlerinden uzakta okuyan üniversite öğrencileri, şehir dışında çalışan profesyoneller, farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan çiftler veya sadece hafta sonunu değerlendirip, sevdiğini görmek isteyenler, BlaBlaCar’ın sunduğu yepyeni ve çok daha hesaplı seyahat alternatifinden yararlanıyorlar.

BlaBlaCar, üyelerinin sevdiklerine kavuşmasını sağlıyor. Bu da bizi fazlasıyla gururlandırıyor!

Sen de Türkiye’de ve daha çok bir ülkede hesaplı yolculuk yapmak ister misin?

Yolculuk ilanı ver ya da Yolculuk ara

Find out more about

BlaBlaCar'dan haberler

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride