Sürücüler için online rezervasyon sistemi

Sürücüler için online rezervasyon sistemi

Artık yolcular, koltuklarını online olarak rezerve edebiliyorlar. Yolculuk ilanı verirken mobil uygulamamızda ve web sayfamızda bazı değişiklikler olduğunu göreceksin. Bu değişiklikleri daha kolay yolcu bulabilmen ve yolculuk ilanlarını kolayca düzenleyebilmen için yaptık.

Sürücüler için online rezervasyon sistemi hakkında bilmen gerekenler burada:

Yolcu musun? Yolcular için daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsin.

online rezervasyon sistemi

1. Yolculuk ilanını ver ve yolcuların rezervasyon taleplerini nasıl yöneteceğini seç

Otomatik onaylama seçeneğinde, yolcunun arabanda rezerve ettiği koltuk anında onaylanır, böylece yolculardan gelen taleplere cevap yazmana gerek kalmaz. “Yolcunu kendin seç” seçeneğinde ise her koltuk rezervasyonunu senin onaylaman gerekir, kaç saat içinde onaylaman gerektiği ise yolcu tarafından belirlenir. Yolcular daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsa seninle iletişime geçebilir.

OB_icons_02-allinone4

2. Kolayca ve sorunsuz bir şekilde yolculuklarını planla

Yolcular online olarak koltuk rezerve ettiklerinde, arabanda kalan boş koltuk sayısı otomatik olarak güncellenir. Bu sayede, koltukların doldukça her dolan koltuk için güncelleme yapman gerekmez. Yolcuların onaylandığında, yolculuk detaylarını konuşmak üzere telefon numaralarına ulaşabilirsin. Ayrıca tüm yolculuk bilgilerini “Yolculukların” kısmından görebilirsin.

OB_icons_05-immediatepayment_CASH

3. Yolcular, yolculuk sırasında sana nakit olarak ödeme yapar

Daha önceki yolculuklarında olduğu gibi yolcular, yolculuk sırasında sana nakit olarak ödeme yaparlar.

Yolculuk ilanını hemen vermek için tıkla!

Find out more about

BlaBlaCar'dan haberler

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride