Türkiye’nin en iyi alternatif tatil yerleri

Türkiye’nin en iyi alternatif tatil yerleri

Klasik tatillerden sıkıldıysan, yeni sporlar ve adrenalin arıyorsan, yolculuğunu paylaşarak hesaplı ve keyifli bir yolculuk yapabilir ve en iyi alternatif tatil yerlerine ulaşabilirsin.

Farklı sporlar yaparak, yepyeni heyecanlar yaşayabileceğin Türkiye’nin en iyi alternatif tatil yerleri seni bekliyor. Tek yapman gereken BlaBlaCar’a gelip yolculuğunu planlamak!

İşte Türkiye’nin en iyi alternatif tatil yerleri

1.Akyaka

en iyi alternatif tatil yerleri

Akyaka, yaz boyunca sürekli esen termal rüzgarlar sayesinde Türkiye’nin en iyi kitesurf (uçurtma sörfü) rotalarından biri ve kitesurf meraklılarının vazgeçilmezlerinden. Akyaka’da bulunan birçok kitesurf okulunda her seviyede özel ders ya da grup dersi alarak bu sporun keyfine varabilirsin.

en iyi alternatif tatil yerleri

Akyaka’ya gitmişken, Azmak çayında kano sefası yapmadan, merkezde ve nehir kenarında bulacağın küçük restoranlara da uğramadan dönme, deriz.

2.Düzce – Melen Çayı

Türkiye'nin en iyi alternatif tatil yerleri

Suyu seviyorsan, teknik bilgi ve beceri gerektirmeyen, kolayca öğrenebileceğin ve bir o kadar da eğlenceli raftingi deneyebilirsin. Hafta sonunu doğayla içiçe geçirmek istersen, şehrin stresini Türkiye’nin en iyi alternatif tatil yerlerinden biri olan Düzce, Cumayeri’ndeki Melen çayında arkadaşlarınla atabilirsin.

Duzce_Melen

Rafting tesislerinde alabileceğin kısa bir temel eğitim sonrası, rehber eşliğinde nehir seni bekler. Kim bilir belki de yol arkadaşlarınla eğlenceli bir rafting grubu oluşturabilirsiniz.

3.Kütahya- Frig Vadisi

Trekking1

Kitesurf ve rafting bana göre değil, ben yürüyerek yeni yerler keşfedeyim dersen, Eskişehir- Afyon- Kütahya arasında kalan Frig Vadisi seni hem yürüyüş parkurları hem de kültürel zenginlik olarak tatmin edecek. Farklı bir tatil arayanlar için harika bir alternatif!

Trekking2

Friglerden günümüze kalan antik eserler arasında yürürken harika fotoğraflar çekebilirsin. Tek yapman gereken küçük bir sırt çantasıyla, yürüyüş ayakkabılarını yanına almak. Yol arkadaşın parkurları senden daha iyi biliyor olabilir, ipuçlarını yolda da öğrenebilirsin.

4.Kaş

Kas_Diving_2

Yepyeni bir macera arıyorsan, Kaş’ın masmavi sularında dalış eğitimi tam senlik. Kaş, uygun su sıcaklığı ve zengin sualtı dünyasıyla gerçek bir dalış cenneti. Çıkacağın tekne turunda, farklı derinliklerde ve farklı zorluk derecelerinde dalış deneyimi yaşayabilir ve macera dolu sualtı dünyasıyla tanışabilirsin. Antalya’dan Kaş’a giderken Olimpos’ta mola verebilir, yol arkadaşlarınla harika manzaranın tadını çıkarabilirsin.

Kas1

5.Fethiye

en heyecanlı tatil

Yamaç paraşütünde dünyanın en iyi atlama merkezlerinden biri olan ve Türkiye’de en çok tercih edilen rotalardan biri olan Fethiye Babadağ’da eşsiz bir manzara eşliğinde gökyüzünde süzülebilirsin. Yamaç paraşütüyle tanışmak istersen yamaç paraşütü pilotlarından alacağın özel dersle kısa sürede sertifikaya sahip olabilir ve ilk uçuş tecrübeni yaşayabilirsin.

Türkiye’nin en iyi alternatif tatil yerleri seni bekliyor!

Sen de Yolculuk ilanı ver ya da Yolculuk ara

Find out more about

En güzel rotalar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride