BlaBlaCar’ın adı nereden geliyor?

BlaBlaCar’ın adı nereden geliyor?

Şirketimizin adında yer alan BlaBla ifadesinin nereden geldiğini merak etmiş miydin? BlaBlaCar’a ismini veren üyelerimizin konuşkanlık seviyeleri! Hikayesini öğrenmeye ne dersin?

İsmimizde yer alan BlaBla ifadesinin nereden geldiğini merak etmiş olmalısın. Bir üye topluluğumuza katıldığında BlaBlaCar profilini oluşturur ve diğer üyelere kendini anlatır. Profillerin doluluk oranı önemlidir çünkü üyeler, yolculuklarını paylaşacakları diğer üyeler hakkında bilgi sahibi olmak isterler.

BlaBlaCar üyelerinin, profillerini oluştururken kendileri hakkında verdikleri bilgilerden biri de yolculuk sırasında ne kadar konuşkan olduklarıdır. Ve bu konuşkanlık seviyeleri Bla dereceleriyle ifade edilir. İşte BlaBlaCar’ın adı da buradan geliyor!

Peki ya sen hangisisin? Bla mı, BlaBla mı, BlaBlaBla mı?

Çok basit. Üç konuşkanlık seviyesinden birini seçebilirsin:

Bla

 konuşmayı pek sevmem

BlaBla-02

 konuşmayı severim

BlaBlaBla

konuşmaya doyamam

Tabi, BlaBla tercihin hiç değişmeyecek diye bir şey yok. Her yolculukta aynı seviyede konuşmak zorunda değilsin. Burada amaç, istersen müzik dinleyerek yolculuğun keyfini çıkarabileceğini, istersen de yol arkadaşlarınla koyu bir sohbete girebileceğini BlaBlaCar topluluğuna göstermen. Yani sen nasıl rahat edeceksen. Hangisini tercih ettiğini de söyleyebilirsin, hem profilinde hem de paylaştığın yolculuklarda…

Sen de şimdi bize katıl ve konuşkanlık seviyeni belirt!

Find out more about

BlaBlaCar Topluluğu

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride