İş ilanları

Başarı yolculuğumuzu bizimle paylaş!

BlaBlaCar dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağıdır. Haftanın her günü çalışan üye ilişkileri ekibiyle, işinin en iyisi web ve mobil platform geliştiricileriyle ve elbette aktif topluluk üyeleriyle BlaBlaCar kara yolculuklarını eğlenceli, tasarruflu ve etkin bir hale getiriyor. Biz gerçek bir start-up ruhu olan uluslararası bir şirketiz. Girişimci bir bakış açısıyla yenilikler yapıyoruz, büyüyoruz ve BlaBlaCar’ın hem gücünü insanlardan alan global bir ulaşım ağı, hem de çalışanları için harika bir iş ortamı olmasına büyük önem veriyoruz. Heyecanlı hikayemizin bir parçası olacak yetenekli yeni adayları her zaman aramızda görmek isteriz.

Tutkulu ekibimiz

Biz yaptıklarımızın ve şirket içi faaliyetlerimizin temelinde yeniliği esas alan tutkulu bir ekibiz.

30’dan fazla ülkeden gelen 500’ü aşkın çalışanımız var. Herkes İngilizce konuşuyor ve ekibimizin 100’ünden fazlası birer BlaBlaCar elçisi!

Uluslararası ekibimizi Fun&Serious Instagram hesabından takip edebilirsin.

Neden bize katılmalısın?

Dünyaya pozitif bir etkin olur. Yolculuk paylaşımı, toplumumuzun karşılaştığı zorlukların temelinde yatan alışkanlıkları değiştiren sosyal bir yeniliktir.

Dinamik, motivasyonu yüksek ve yetenekli bireylerin oluşturduğu hızlı bir iş çevresine katılırsın.

Bildiğini paylaşan, her bir ekip arkadaşının potensiyelini gerçekleştirebilmesi için yeteneğini takdir eden ve aynı zamanda öğrenmeye devam eden destekçi bir ekibin parçası olursun.

Kendini sürekli sınama şansının olduğu ve sorumluluklarının hızla büyüyüp düzenli olarak çeşitlendiği yüksek büyüme hızı olan bir iş yapısına dahil olursun. BlaBlaCar uluslararası kültürü ve vizyonu olan, hareketli ve global bir şirkettir.

Bir sonraki adım için hazır mısın?

Sen de bize katıl!

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride