#BlaBlaCarYollarda ödüllü yarışmasına katıl!

#BlaBlaCarYollarda ödüllü yarışmasına katıl!

İster arabada çektiğin en güzel selfie’yi, ister en güzel yol ya da mola fotoğrafını paylaş, Lomo Instant fotoğraf makinesini kap!

YarismaDuyuru

Peki kazanmak için neler yapmalısın?

1. En güzel yolculuk fotoğrafını çek

İster yolculuğunu paylaşırken arabanın içinde, istersen yolda giderken beğendiğin manzarayı çek!

2. #BlaBlaCarYollarda etiketiyle fotoğrafını paylaş

Facebook, Twitter ya da Instagram’da etiketleyerek fotoğrafını paylaş. Fotoğrafı nerede çektiğini söylemeyi unutma.

3. Polaroid fotoğraf makinesini kap!

En fazla beğeniyi alan 3 fotoğraf arasından, BlaBlaCar jurisinin seçeceği en güzel fotoğraf seninki olsun, en tarz fotoğraf makinesini kap!

Ve kazananlarımız belli oldu!

#BlaBlaCarYollarda etiketiyle gerçekleştirdiğimiz fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu! Duyurusunu yaptığımız kurallar çerçevesinde en fazla beğeni alan fotoğraflar arasından yaptığımız değerlendirme sonucunda aşağıdaki fotoğraflar yarışmamızı kazandı:

1) Okan Ayaz, Edirne Yolculuğu

Kazanan1

2) Mehmet Teke, İstanbul

Kazanan2

3) Mahmut Can Akçakoyun, Diyarbakır-Batman Yolu

Kazanan3

4) Engin Arslan, İstanbul-İzmir Yolu

yarışmasına

Fotoğraf Yarışması Katılım Kuralları

  • Comuto SA (BlaBlaCar Türkiye) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması BlaBlaCarTR’nin Instagram, Facebook ve Twitter hesapları üzerinden 30 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Yarışma duyurusu BlaBlaCar Türkiye’nin üç sosyal medya hesabında da yapılacaktır.Belirtilen tarih aralığında Instagram’da #BlaBlaCarYollarda etiketiyle paylaşılan yol ve yolculuk fotoğrafları arasından en çok beğeniyi alan 3 fotoğraf finale kalacak ve BlaBlaCar Türkiye jürisinin seçtiği fotoğrafın sahibi polaroid fotoğraf makinesi kazanacaktır. 2. ve 3. olan yarışmacılar ise BlaBlaCar hediye kiti (çanta, usb, araç şarjı) kazanacaktır.
  • Katılımcıların, #BlaBlaCarYollarda etiketiyle paylaştıkları fotoğrafları nerede çektiklerini de belirtilmeleri gerekmektedir. 30 Nisan-31 Mayıs dışında çekilen veya eski fotoğrafların altına girilen etiketler yarışmaya dahil değildir.
  • Yarışmaya katılacak kullanıcıların https://instagram.com/blablacartr hesabını takip etmeleri gerekmektedir. Instagram hesabı olmayan kullanıcılar fotoğraflarını Facebook ya da Twitter üzerinden paylaşabilir. Bu fotoğraflar BlaBlaCar Türkiye ekibi tarafından BlaBlaCarTR Instagram hesabında da yayınlanacaktır.
  • Instagram’da profili gizli olan yarışmacıların katılımı geçersiz sayılacaktır.
  • Yarışmaya katılabilmek için, tüm kullanıcılar, Instagram, Facebook ve Twitter hüküm & koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş sayılmaktadır.
  • Fotoğraf sahipleri #BlaBlaCarYollarda etiketiyle paylaşılan fotoğrafların, BlaBlaCar Türkiye ekibi tarafından BlaBlaCar Türkiye web sayfasında, Instagram, Facebook ya da Twitter’da paylaşılacağını kabul etmiş sayılır.
  • Bir katılımcı, birden fazla fotoğraf ile katılım sağlayabilir. Ancak bir katılımcı, bir kez ödül kazanabilir.
  • #BlaBlaCarYollarda etiketiyle fotoğraflarını paylaşan katılımcılardan yalnızca BlaBlaCar üyeleri, ödül kazanma hakkına sahip olacaktır.
    Yarışmanın sonuçları 3 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da açıklanacaktır. Yarışmayı kazanacak ilk 3 kişi, isimlerinin BlaBlaCarTR Instagram, Facebook ve Twitter sayfaları aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
  • Kazanan ilk 3 açıklandığında, kazananların BlaBlaCarTR Instagram hesabı, Facebook ya da Twitter üzerinden BlaBlaCarTR’ye mesaj atarak iletişim bilgilerini iletmesi gerekmektedir.
  • Kazanan ilk 3 kişinin ödülleri, ilettikleri adreslere en kısa süre içinde teslim edilecektir. Eksik veya yanlış verilen iletişim bilgilerinden dolayı ödüllerin ulaşamamasından BlaBlaCar Türkiye sorumlu değildir.
  • Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
  • Yarışmada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar ödüle hak kazanamayacaktır.
  • Instagram’da BlaBlaCar tarafından paylaşılan fotoğrafların aldığı beğeni sayıları yarışma sonucunu etkilemez
    Yarışmaya katılan herkes, katılım koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Find out more about

Oyun ve yarışma

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride