BlaBlaCar elçilerimizden Emrullah’la tanışın!

BlaBlaCar elçilerimizden Emrullah’la tanışın!

Emrullah, en eski üyelerimizden. Kendisi aynı zamanda artık bir BlaBlaCar elçisi! “İyilik yap ki iyilik bulasın” ilkesiyle, yolculuklarını paylaşan Emrullah’la tanışmaya ne dersin?

BlaBlaCar elçilerimizden, Emrullah, Gümrük, Dış Ticaret ve Lojistik sektörlerine yazılım ve danışmanlık çözümleri üreten Bilişim şirketinde eğitim ve satış yöneticisi olarak çalışıyor. Aynı zamanda Ritüel Dans topluluğu adlı profesyonel dans grubunun menajeri. Kendisi bir BlaBlaCar elçisi ve en yüksek puanlara sahip üyelerimizden biri olarak BlaBlaCar’ı ve paylaştığı yolculukları anlatıyor:

Emrullah_Yardimci

İş vesilesiyle Ankara, İzmir, Bursa, Mersin gibi ticaret hacmi yüksek şehirlere seyahat ediyorum. Güne başlama ve günü bitirme zamanlamalarında özgür olabilmek bakımından çok defa uçak yerine özel araçla seyahat etmeyi tercih edenlerdenim. Bu vesileyle 2 aylık bir zaman zarfında BlaBlaCar ile 11 kez seyahat planlama imkanı elde ettim ve hepsi de birbirinden güzel deneyimlerle doluydu.

“Üye olduktan sonra ilk önce Köln-Dusseldorf arasında gidip gelen var mı diye baktım, onlarca ilan görünce heyecanlandım ve İstanbul-İzmir ilanıyla kendi adıma keyifli bir başlangıç yaptım. Tanımadığım kişilerle 4-5 saat geçer mi diye düşünürken, mesleki tecrübemin bir getirisi olarak farklı kişileri tanıyacak olmanın heyecanıyla mesajları cevaplamaya başladım. BlaBlaCar geleneklerimiz ve kültürümüze hiç uzak değil.

Günlerden Cuma, uçaklar dolu, otobüste de yer yok, Pendik tersanesinden haftasonu iznine çıkmış arkadaşlar İzmir Menemen’e ailelerinin yanına gitmek istiyor ve karşılarına ben çıkıyorum. Arkadaşlardan ilk soru : “4 kişiyiz ama bir arkadaşımız daha var nasıl yaparız?” Profilimdeki puanları görünce hepsinin gözleri kamaşıyor tabii!

Yolun nasıl bittiğini bile anlayamadan yolculuk sona eriyor. Onlar da, ben de mutlu. Hem ulaşım masrafımı paylaşmış oluyorum hem de uyanık kalmak için habire cam açıp kapama, müzik dinleme, enerji içecekleri içmek yerine, keyifli ve enerjik insanlarla sohbet ederek yolculuğu sonlandırmış oluyorum. Sevenleri sevdiklerine kavuşturmuş olmak hepsinden daha keyifli tabi.

Bir başka yolculukta araçtaki 3 kişi toplam 9 dil bilince kendimi Singapur havalimanında zannettim :) Malumunuz ilgili havalimanı uluslar arası aktarma merkezi. Rusça, Japonca, Fransızca, İngilizce, diller havada uçuşuyordu.

Unutmadan… Puanlamalar, muhatabınız hakkında size daha iyi fikir verebiliyor. Bu yüzden platformu kullandığınızda mutlaka puan vermeyi unutmayın. Her bir puan CV’nizdeki referanslar gibi sizin hakkınızda fikir sahibi olunmasını ya da yolcularınız hakkında bilgi alınmasını sağlayacaktır. Son ilanıma, 3 koltuk için yaklaşık 20 kişinin başvurmasında profilimdeki puan ve yorumların önemi büyük diye düşünüyorum.

Bir iş seyahati, keyifli sohbetler ve kaliteli kişilerle tanışarak ancak bu kadar yorucu olmaktan uzak ve keyifli geçirilebilirdi.

Unutulmayacak sohbetler ve arkadaşlıklar için BlaBlaCar tam bizlik…

Bu vesileyle BlaBlaCar platformunun fikir sahiplerine ve Türkiye de hayat bulmasına imkan tanıyan kadrolarına şükranlarımı sunuyorum.”


blablacar elçilerimizden

BlaBlaCar elçilerimizden Emrullah’ın BlaBlaCar profili için: http://blbl.cr/EmrullahProfil

Eğer kendisiyle yolun kesişirse, yolculuğunuzu paylaşma fırsatını sakın kaçırma!

Find out more about

Üye portreleri

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride