Topluluğumuzun ilk BlaBlaStar’ı: Emre

Topluluğumuzun ilk BlaBlaStar’ı: Emre

İlk BlaBlaStar’ımızı sizlerle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz! BlaBlaCar topluluğunun üyesi olan Emre, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde okuyor ve aslen Gaziantepli.

Kendisiyle tanışmamız, bize gönderdiği video sayesinde oldu. Yol arkadaşlarıyla paylaştığı bir Ankara-İstanbul yolculuğunda çaldığı gitarı ve güzel sesiyle, BlaBlaCar yolculuklarının ne kadar keyifli olduğunu bir kez daha bize gösterdi. Gelin Emre’yi daha yakından tanıyalım!

BlaBlaStar

BlaBlaCar ile ilgili neler düşünüyorsun?


Çok güzel bir uygulama. Benim seyahat etmesini seven, gezgin bir kişiliğim var. BlaBlaCar sayesinde yolculuklarım hem daha zevkli, hem daha rahat. Ayrıca yolculuk maliyeti de çok uygun.

BlaBlaCar ile paylaştığın yolculuğunu anlatır mısın?


Daha önce bu kadar rahat ve zevkli yolculuk yapmamıştım. Ankara’dan İstanbul’a gidecektim. BlaBlaCar’da yolculuk ilanı veren arkadaşla iletişime geçtim ve belirlediğimiz kalkış noktasında buluştuk. Arabada 4 kişiydik. Yol boyunca sohbet ettik, çok keyifli bir ortam vardı. Yanımda gitarım olduğu için arabadaki arkadaşlar müzikle ilgilenip, ilgilenmediğimi merak ettiler ve istersem çalabileceğimi söylediler. Hep beraber şarkı söyleyip, eğlendik. Yine molamızda hep beraber yemek yedik. Yakın arkadaşlarımla yolculuk yapmaktan farksızdı. Ayrıca otogarda inmek zorunda kalmadım, gideceğim yere kadar bıraktı arkadaşlar. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum.

Bize müzik tutkundan ve kendinden bahseder misin?


Aslen Gaziantepliyim, Hatay’da üniversite okuyorum. 4 yıldır müzikle uğraşıyorum. Gitar çalmaya çocukluğumdan bu yana hep ilgim olmuştur. Üniversiteye başlayınca gitar alıp, çalmaya karar verdim. Hiç kursa gitmedim, internetten videolar izleyerek başladım ve kendimi geliştirdim. Bunun dışında gezmeyi çok seviyorum. Türkiye’deki bütün illeri gezmek istiyorum.

3 kelimeyle BlaBlaCar’ı anlatmanı istesek, hangi kelimeleri kullanırdın?


Rahat, güvenilir, ekonomik.

Teşekkürler Emre!
BlaBlaCar yolculuklarında Emre’nin videosunu çeken üyemiz Süleyman’a da ayrıca teşekkür ediyoruz :)

Find out more about

Üye portreleri

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride