BlaBlaCar Brezilya’da!

BlaBlaCar Brezilya’da!

BlaBlaCar topluluğu tüm dünyada hızla büyümeye devam ediyor. BlaBlaCar artık Brezilya’da! Brezilya’nın da BlaBlaCar’a katılmasıyla şehirler arası güvenilir yolculuk paylaşımı ilk kez Güney Amerika kıtasına taşınmış oldu.

BlaBlaCar Brezilya’da!

BlaBlaCar topluluğu tüm dünyada hızla büyümeye devam ediyor. Yakın zamanda faaliyete başlayan Meksika, Hindistan, Macaristan, Romanya, Hırvatistan ve Sırbistan’dan sonra Brezilya’nın da BlaBlaCar’a katılmasıyla şehirler arası güvenilir yolculuk paylaşımı ilk kez Güney Amerika kıtasına taşınmış oldu.

Rotamızı Brezilya’ya çevirelim… BlaBlaCar’la Brezilya’da nerelere gidebiliriz? 

Daha önce yurt dışında BlaBlaCar’ı denediniz mi? Gittiğiniz ülkelerde BlaBlaCar’la yolculuğunuzu paylaşabilir, lokaller gibi seyahat ederek yepyeni insanlarla tanışabilirsiniz!

2016’da Brezilya’ya gitmek için 3 önemli neden 

1. Rio de Janeiro Karnavalı / 5-10 Şubat

2 milyondan fazla misafire ev sahipliği yapan Rio sokaklarında gerçekleşen dünyanın en büyük karnavalına kim katılmak istemez ki? Dünyanın her yerinden turistlerin büyük ilgi odağı olan ve 1723 yılından bu yana düzenlenen karnavalda, Brezilya kültürü ve yaşam tarzının en olağanüstü halini keşfedebilirsiniz.

2. Yaz Olimpiyatları / 5-21 Ağustos

2016’da Brezilya’da düzenlenecek bir diğer önemli aktivite ise Yaz Olimpiyatları. Tüm dünyadan sporseverler Ağustos ayında Brezilya’da buluşacak.  Atmosfer bu kez biraz zorlu: güneş, sıcak ve spor!

3. Brezilya’nın muhteşem plajları / Her zaman

Brezilya’yı büyüleyici manzarası ve plajları olmadan düşünmek mümkün değil. Brezilya’ya seyahat ediyorsanız, bu muhteşem 3 plajı yolculuk planlarınıza dahil etmeyi unutmayın: Baia do Sancho, Lopes Mendes, ve tabiki Praia do Forno.

Sen de Brezilya’da ve daha bir çok ülkede lokallerle yolculuğunu paylaşabilir, dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar’dan faydalanabilirsin.

Yolculuk ilanı ver ya da Yolculuk ara

Find out more about

BlaBlaCar'dan haberler

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride