Dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım topluluğu: BlaBlaCar

Dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım topluluğu: BlaBlaCar

BlaBlaCar olarak, bizi mümkün olan en iyi hizmeti sağlama hedefimize ulaştıracak ve dünya çapında etkimizi artırmamıza izin verecek önemli bir yatırım alarak bir dönüm noktasına imza attık.

BlaBlaCar dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım topluluğu! Bizi mümkün olan en iyi hizmeti sağlama hedefimize ulaştıracak ve dünya çapında etkimizi artırmamıza izin verecek önemli bir yatırım alarak bir dönüm noktasına imza attık. Bu son gelişmeyi duyururken, birlikte neler başardığımıza bakalım.

BLABLA_CAR-1321

HEP BİRLİKTE, ekibimize, sağladığımız hizmete ve diğer üyelere olan güveniniz sayesinde- BlaBlaCar, 19 ülkede, 20 milyondan fazla üyesiyle dünyanın en büyük yolculuk paylaşım topluluğu haline geldi.

Şehirler arası yolculuk paylaşımını dünya çapında güvenilir ve yaygın hale getiriyoruz. Geriye dönüp baktığımızda, yıllar önce Fred’in ailesinin yanına gitmeye çalışırken aklına gelen, aynı yöne giden sürücü ve yolcuları buluşturan, ve bir hayal olan internet platformunu hayata geçirdik. BlaBlaCar topluluğu olarak, yolculuklarını paylaşarak, karşılıklı güven oluşturacak yorumlar bırakarak ve BlaBlaCar’ı çevrenizdekilere önererek, bunu mümkün kılan siz oldunuz. Güvenin öncüleri siz oldunuz.

HEP BİRLİKTE, her boş arabayı bir BlaBlaCar’a dönüştürdüğümüzde yeni sosyal bağlar kuruyoruz. Sadece 2014’ün başından beri BlaBlaCar, uzun mesafe yolculuklarını daha eğlenceli ve hesaplı hale getirmeyi tercih eden ve başka hiçbir şekilde yollarının kesişme ihtimali olmayan, farklı yaşlardan, kültürlerden, mesleklerden gelen 47 milyon üye arasında bağ kurdu. BlaBlaCar’ın dünyamızı daha iyi, daha kardeşçe bir yere dönüştürmeye bir adım daha yaklaştırdığını düşünüyoruz. Bu da uğrunda çok çalışmaya değer!

HEP BİRLİKTE, dünya çapında, büyük ölçüde kullanılmayan kaynaklardan birini, boş koltukları verimli hale getiriyoruz. Oluşturduğumuz bu kapasiteyle, giderek artan hesaplı ve sosyal ulaşım ihtiyacına cevap veriyor ve aynı zamanda çevreyi olumlu yönde etkiliyoruz. Geçtiğimiz 2 yılda, Paris’ten New York’a gidiş-dönüş 400.000 yolculuğa eş değer, yani yaklaşık 1 milyon ton CO2 salınım tasarrufu sağladık. Bu da bize kendimizi çok daha iyi hissettiriyor!

Önümüzdeki dönem

Yatırımcılardan aldığımız destek, başlangıçtan beri vizyonumuz olan dünya çapında araç kullanımında devrim yaratma, milyonlarca yalnız sürücüye yolculuğunu paylaşma ve yolcular için sosyal ve hesaplı ulaşım olanağı sunma hedefimizi gerçekleştirmemizi sağlayacak.

Paylaşma:

Sizinle hem online platformlarımız hem de düzenlediğimiz etkinlikler aracılığıyla daha fazla iletişimde olacak ve paylaşımda bulunacağız.

Yenilikçi olma:

Mobil uygulamamızı ve web sitemizi sürekli olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Yolculuklarınızı kolaylaştıracak ve yolculuk paylaşımını emniyetli ve güvenilir bir ulaşım çözümü haline getiren çalışmalarımız devam edecek.

Büyüme:

BlaBlaCar, yeni işbirlikleri geliştirmeye, ihtiyacınız olan yerlerde sizinle birlikte olmaya, eklenecek yeni rotalarla, yolculuklarınızda size daha fazla konfor ve özgürlük alanı sunmaya devam edecek.

Dünya çapında genişleme: BlaBlaCar yeni pazarlara açılmaya devam ederek, Paris’ten Marsilya’ya, Delhi’den Chandigargh’a, İstanbul’dan Ankara’ya; dünyanın neresinde olursanız olun, gittiğiniz yerlerdeki insanlarla, tek ve aynı uygulama üzerinden yolculuklarınızı paylaşmaya olanak tanıyarak, kendinizi global bir topluluğun parçası olarak hissetmenizi sağlayacak.

Hedeflerimizi yerine getirmek için, üç kıtaya yayılmış 12 ofisimizde 350’den fazla çalışanımızla faaliyetlerimiz devam edecek. Almış olduğumuz yeni yatırım sayesinde, verdiğimiz hizmeti global hale getirecek yenilikçi teknolojik kaynaklara ve yeni yeteneklere sahip olma imkanı bulacağız.

Teşekkür ederiz!

Güveniniz ve BlaBlaCar’a olan bağlılığınız, topluluğumuzun temelini oluşturuyor. Üyelerimizin %97’si yolculuk paylaşımını eğlenceli buldukları için yaptıklarını söylüyor. Bu da bizi yönlendiren en önemli göstergelerden biri haline geliyor. Bizi başka hiçbir şey bu kadar mutlu edemezdi.

Diyebileceğimiz tek şey, Teşekkür ederiz! Teşekkürler 20 milyon üyemiz, yolculuğunuzu paylaştığınız için!

Fred, Francis, Nico & BlaBlaCar Ekibi

BlaBlaCar_Team

Find out more about

BlaBlaCar'dan haberler

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride