İlk ödülümüzü ODTÜ’den aldık!

İlk ödülümüzü ODTÜ’den aldık!

BlaBlaCar Türkiye, ODTÜ Kristal Ağaç Ödülleri’nde Ulaşım dalında “Yılın Girişimi” seçildi. Bizi destekleyen herkese çok teşekkürler!

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından 5.si düzenlenen Kristal Ağaç Ödülleri’nde, BlaBlaCar 2015 yılında Ulaşım dalında “ Yılın Girişimi ” seçildi.

BlaBlaCar Türkiye ekibi adına ödülümüzü BlaBlaCar Türkiye Topluluk Yöneticisi Deniz Acarol aldı.

yılın girişimi

2014 yılı Eylül ayında Türkiye’de faaliyete başladığımız günden bu yana, binlerce üyemiz BlaBlaCar’la yolculuklarını paylaşarak hesaplı, pratik ve eğlenceli yolculuk yapma imkanı buluyor ve paylaşım topluluğumuz giderek büyüyor. Bu da bizi çok sevindiriyor!

Biz de BlaBlaCar’ı Türkiye yolculuğunda yalnız bırakmayan öğrencilerle bir araya gelmek, BlaBlaCar’la şehirler arası yolculuk paylaşımını anlatmak ve merak edilenleri cevaplamak üzere üniversiteleri gezmeye devam ediyoruz.

Başta ODTÜ öğrencileri olmak üzere, bu yolculukta bizi yalnız bırakmayan tüm öğrencilere ve yolculuk paylaşımını destekleyerek bizi bu ödüle layık gören destekçilerimize sonsuz teşekkürler!

Find out more about

BlaBlaCar'dan haberler

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride