BlaBlaCar’la festival eğlencesi yolda başlıyor!

BlaBlaCar’la festival eğlencesi yolda başlıyor!

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 24-28 Ağustos tarihlerinde Balıkesir Edremit Dalyan sahilinde düzenlenecek Zeytinli Rock Festivali’ne BlaBlaCar’la en hesaplı ve eğlenceli yoldan ulaşabilirsin.

Geçtiğimiz yıl 100.000’den fazla müzikseveri bir araya getiren Zeytinli Rock Festivali, bu yıl da Balıkesir Edremit Dalyan sahilinde, 5 gün boyunca müzikseverleri rock ve alternatif müzik dünyasının en iyi sanatçı ve grupları ile buluşturacak. 24 – 28 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festivalde deniz, kum, güneş ve tabiki müziğin doyasıya tadını çıkarabilirsin. Festival bugün başlıyor!

Bu yıl festivalde kimler var? 

BlaBlaCar’ın ulaşım desteği sağladığı Zeytinli Rock Festivali’nde bu yıl, Moğollar, Bülent Ortaçgil, Duman, Teoman, Manga, Athena, Baba Zula, Şebnem Ferah, Mor Ve Ötesi, Pentagram, Hayko Cepkin, Bülent Ortaçgil, Kurban ve Ceza’nın da yer aldığı pek çok sevilen grup ve yorumcu sahne alacak. Festivalde ayrıca, Rockstar keşif sahnesinde Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs’tan amatör ve profesyonel gruplar da yer alacak.  Detaylı festival programına buradan ulaşabilirsin.

BlaBlaCar çadırında seni bekliyoruz!

Festivalde müzik keyfinin yanı sıra BlaBlaCar çadırında 5 gün boyunca eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyeler seni bekliyor. Hem eğlenmek hem de dinlenmek için festival alanındaki BlaBlaCar çadırına uğramayı unutma! Ayrıca dönüş yolculuğun için hem sürücü hem de yolcu olarak yolculuk paylaşım panomuza ilan verip yol arkadaşlarını bulabilirsin.

festival

BlaBlaCar’la yolculuğunu paylaşarak festivale hem uygun fiyatlarla ulaşabilir hem de yol arkadaşlarınla festival eğlencesini yolda başlatabilirsin!

Festival yolculuğun için sen de Yolculuk ilanı ver ya da Yolculuk ara

Find out more about

Festival

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride