İstanbul-Ankara yolunda en iyi mola yerleri

İstanbul-Ankara yolunda en iyi mola yerleri

Yüzlerce BlaBlaCar üyesinin yolculuğunu paylaştığı İstanbul-Ankara güzergahı üzerinde keşfedilmeye değer pek çok yer var.

AnkaraIstanbulMolalar

İstanbul- Ankara yolunda en güzel mola yerleri 

İstanbul-Ankara yolunda doğayla iç içe ortamlarda mola verebilir, harika manzaralar eşliğinde kahvaltı yapabilir ya da öğle yemeği yiyebilirsin. Peki nerelerde mi?

1. İzmit

İstanbul-Ankara yolculuğunda arabanızla ilk duraklayacağınız yerlerden biri olan İzmit’te, 200 yıllık tarihiyle Pembe Köşk, görülmeye değer yerlerden. 20. yüzyılın başında inşaa edilen köşkün restaurantında Körfez’i izlerken, yöresel yemeklerin tadına bakabilirsiniz.

Izmit İstanbul-Ankara

2. Sakarya

Sakarya’da kısa bir güzergah değişikliği ile Sapanca Gölü’ne ulaşabilirsiniz. Yol arkadaşlarınızla beraber güzel bir yemek yiyebileceğiniz göl kenarı, yola devam etmeden önce dinlenebileceğiniz en sakin yerlerden…

SapancaGolu

3. Bolu

Bolu tünelini kullanmak yerine, aracınızla dağ yoluna saparsanız, her mevsimde farklı güzelliğe bürünen manzarasıyla onlarca restaurant ve aile işletmesi bulabilirsiniz. Sabahın erken saatlerinden, akşama kadar hizmet veren mekanlar, yol arkadaşlarınızla lezzetli kahvaltılar için birebir.

İstanbul-Ankara yolunda

Senin de İstanbul-Ankara ya da Ankara-İstanbul için yolculuk planın varsa hemen Yolculuk ilanı ver

Find out more about

Seyahat ipuçları

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride