Biz Evde Yokuz’un BlaBlaCar yolculukları

Biz Evde Yokuz’un BlaBlaCar yolculukları

Yerinde duramayan Biz Evde Yokuz ikilisi BlaBlaCar’da yolculuk ilanı vererek yol arkadaşlarını buldu ve İstanbul-Kapadokya yolculuklarını sürprizlerle dolu bir serüvene çevirdiler.

Biz Evde Yokuz’un BlaBlaCar yolculukları harika geçti! İstanbul-Kapadokya yolu böyle eğlence görmedi. Biz Evde Yokuz ikilisi BlaBlaCar yol arkadaşlarını daha önce görmedikleri etkinlikle şaşırttı. Microlight uçuşundan Tuz Gölü’nün eşsiz manzarasına karşı dinlenmeye, rafting’den arabada doğum günü partisine kadar işte BlaBlaCar yolculukları:

Biz Evde Yokuz’un BlaBlaCar yolculukları Youtube sayfamızda!

Biz Evde Yokuz’un İstanbul- Kapadokya yolculuğundaki yol arkadaşları, yolculuk ilanı başvurusuna verdikleri cevaplarla Esra ile Lezgin oldu. Esra ile Lezgin, Biz Evde Yokuz ve BlaBlaCar’ın onlara hazırladığı sürpriz aktiviteye bayıldılar!

İstanbul – Kapadokya

Kapadokya – İstanbul

Kapadokya- İstanbul yolculuğunda ise Biz Evde Yokuz’a Fatih ile Yeliz eşlik etti. Yolculuk oldukça eğlenceliydi ancak bir o kadar da ıslak geçti!

Sen de her biri keyif dolu BlaBlaCar yolculuklarını kaçırma.

Şimdi bize katıl!

Find out more about

Yolda

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride