Yalnızca Kadınlar

Yalnızca Kadınlar

“Yalnızca Kadınlar” seçeneği sayesinde kadın üyelerimiz, hem sürücüsü hem de yolcuları kadın olan yolculuklar yapabilir. Yalnızca Kadınlar, kadın üyelerimizin kendilerini daha da güvende hissetmeleri için harika bir yöntem!

“Yalnızca Kadınlar” seçeneği sayesinde kadın üyelerimiz, hem sürücüsü hem de yolcuları kadın olan yolculuklar yapabilir.  Yalnızca Kadınlar, kadın üyelerimizin kendilerini daha da güvende hissetmeleri için harika bir yöntem, özellikle de BlaBlaCar topluluğuna yeni katılmış ve ilk kez yolculuk paylaşacak üyelerimiz için.

Yolculuk arama

Kadın bir yolcu olarak, yolculuk arıyor ve kadın bir sürücüyle yolculuk etmeyi tercih ediyorsan, sürücülerin fotoğraflarına veya avatarlarına bak (avatarı morsa kadın, maviyse erkektir). BlaBlaCar üyelerinin cinsiyetlerini belirtmeleri zorunludur. Cinsiyetlerini doğru belirttiklerinden emin olmak istiyorsan, birkaç puanlaması olan bir sürücü seç. Bu şekilde, diğer üyelerin bu üyeyle gerçek hayatta tanıştıklarını görür, üyenin gerçek kimliğini kullandığını anlarsın.

Yolculuk ilanı verme

Aracında boş koltukları olan bir kadın sürücüysen, yalnızca kadınlara yolculuk ilanı verme seçeneğin var. İlanını bu şekilde verdiğinde yalnızca kayıtlı kadın üyeler ilanını görebilir. Yolculuk ilanının, yalnızca kadınlara gösterildiği‘Yolculuk detayları’ kısmından görülebilir.

Yakında bir yere mi gideceksin? Yalnızca kadınlara yolculuk ilanı ver!

Find out more about

Güven

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride