Kültürümüz

mur-ardoise

Asıl hedefimizi yerine getirmeye çalışırken büyümemizi de hızlandıracak, tüm ofislerimizde gündelik hayatta uyguladığımız 10 değer belirledik. Bu değerler şirket kültürümüzün temelini oluşturuyor.

WeArePassionate_WeInnovate

Yaptığımız işi seviyoruz.
Tutkumuz yenilikçiliğimizi besliyor.
Biz kalbini ve aklını kullanarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çalışan tutkulu bir ekibiz.

InTrustWeTrust

Paylaşmanın gücünü yaymanın en önemli koşulu Güven.
Üyelerimiz arasındaki güven, platformumuzdaki güven ve ekibimize olan güven.
Bu nedenle hem güveni sağlamaya hem de korumaya çalışıyor ve aynı zamanda en çok da güvene inanıyoruz.

TheMemberIsTheBoss

BlaBlaCar her şeyden önce bir topluluk.
Üyelerimiz sayesinde ve üyelerimiz için çalışıyoruz.
Hedeflediğimiz her şeyde üyelerimizin BlaBlaCar deneyimlerini eksiksiz ve daha keyifli hale getirmeye çalıştığımızı hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz.

ThinkIt_BuildIt_UseIt

Bir hizmeti daha iyi anlamanın ve onu geliştirmenin en iyi yolu onu kullanmaktan geçiyor.
Verdiğimiz hizmeti kullanıyor olmamız, üyelerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara çözümler üretmek açısından büyük öneme sahip.

ShareMore_LearnMore

Ekibimizde yer alan herkes, diğer çalışma arkadaşlarının da yararlanabilmesi için sahip oldukları bilgiyi sistematik şekilde paylaşmaya teşvik ediliyor. Bu sayede yaptığımız işin her aşamasını anlama şansı buluyor ve sürekli öğrenmeye imkan tanıyan bir ortamda yaratıcılığı tetikliyoruz.

Fail_Learn_succeed

Başarısızlık her öğrenme sürecinin doğasında vardır. Başarısız olmaktan korkmamalıyız. Sıkı çalıştığımız, sürekli denediğimiz ve başarısızlıklardan ders çıkardığımız sürece yaptığımız işi daha iyi yapar hale gelebiliriz.

DoneIsBetterThanPerfect

Bir geminin yüzüp yüzmediğini anlamanın en iyi yolu onu suya bırakmaktır. Topluluğumuzdan aldığımız geri bildirimlerle beraber tekrar eden süreçlerle yaptığımız işi sürekli olarak geliştirmeye dayalı bir kültürümüz var.

Vanity_Sanity_Reality

Bazı veriler, performansı ölçmek için faydalı olmayabilir, biz bunlara “vanity” (gurur) verisi adını veriyoruz. Büyümek için doğru göstergelere bakmanız ve onları geliştirmeniz gerekir. Bunlar ise gerçeklik verileridir.

NeverAssume_AlwaysCheck

Varsayımların kararlarımızı yönlendirmesine izin vermiyoruz.
Zaman ve enerjimizi doğru kullanmak ve kaynaklarımızı yanlış yönlendirmemek için varsayımlarımızı sürekli gözden geçiriyoruz.

Fun&Serious

İşimizi ciddiye alıyoruz ancak kolektif eğlenceye de önem veriyoruz.
Hem işini ciddiye alan hem de eğlenceli bir ekibiz.  Bir işi gönülden yapıyorsanız, ciddi şekilde çalışırsınız ancak hep birlikte eğlenip yolculuğun tadını da çıkarabilirsiniz!

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride